MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Cebulę poszatkuj na półplasterki.
fot. Anna Daniluk

Soczysta marchewka po koreańsku do obiadu. Tę surówkę możesz jeść w nieskończoność. Podaję ją do kotletów schabowych i pulpetów

Marchewka po koreańsku. Etap 2

Cebulę poszatkuj na półplasterki.

Zobacz również

Jesteś ciekawy ile kosztują najdroższe hotele w Polsce na weekend? Sprawdź

Jesteś ciekawy ile kosztują najdroższe hotele w Polsce na weekend? Sprawdź

Za nami gala "Wiarygodnych Firm i Liderów Województwa Podkarpackiego" [ZDJĘCIA]

Za nami gala "Wiarygodnych Firm i Liderów Województwa Podkarpackiego" [ZDJĘCIA]

Polecamy

Najlepsze ogórki w curry z przepisu babci Janki. Co roku ustawia się po nie kolejka

Najlepsze ogórki w curry z przepisu babci Janki. Co roku ustawia się po nie kolejka

Wyśmienity dżem z czereśni na zimę. Podaj go do gofrów

Wyśmienity dżem z czereśni na zimę. Podaj go do gofrów

Szukasz pomysłu na arbuza? Zjedz prostą sałatkę na lato

Szukasz pomysłu na arbuza? Zjedz prostą sałatkę na lato